Hundslund Kro - Aktuelt nu

Aktuelt nu

Hundslund    - en landsby i Østjylland

                                                          - et godt sted at bo og leve

Sommerferiestatus på projekt Hundslund Kro

 

Tak til arbejdsgruppen for et godt statusmøde d. 24. juni på kroen.

 

Status for udviklingen af den tidligere Hundslund Kro er her før sommerferiens start, at der nu er 5 scenarier for kroens fremtid. Scenarierne er baseret på alle de input, idéer og kommentarer der er kommet før, under og efter møderne i den første halvdel af 2019.

 

Scenarierne spænder bredt, og det afspejler den store bredde der har været i idéudviklingen. Idéudviklingen viser tydeligt, at 8350 er et sammensat område med målgrupper i alle aldre. Nogle vil meget gerne have nye faciliteter i byen, mens andre – som det også fremgår af lokalavisens dækning – mener at kroen skal rives ned. Nogle er nervøse for driften, mens andre melder sig på banen for at drive stedet i fremtiden. Pointen er, at der er meget delte meninger, og det er OK. På dette tidspunkt tages alle idéer og henvendelser med videre i projektet.

 

Et vigtigt resultat fra idéudviklingen omkring kroen har været at høre mere om Hundslund Hallens planer for udvidelse af deres aktiviteter, og at de to projekter vil blive koordineret meget grundigt fremadrettet. Det er vigtigt at pointere, at projektet for Hundslund Kro ikke vil skabe overlap med udviklingen af planerne for hallen og den fondsdialog, der er i gang. Tilgangen er, at vi skal finde en ny fremtid for kroen der styrker hele 8350, og ikke tager pusten fra igangværende tiltag.

 

Målet i efteråret er at indsnævre feltet af mulige scenarier, så der arbejdes videre med de mest realistiske, og derefter at vælge ét scenarie at satse på at føre ud i livet. Der er masser af spændende muligheder i den tidligere krobygning, og vi glæder os alle til at give den nyt liv! Rigtig god sommer!

 

Hvis du gerne vil høre mere, deltage i arbejdsgruppen eller modtage en nyhedsmail, kan du skrive til projektleder Esben Frost på esben@bo-frost.dk.