Hundslund Kro - Aktuelt nu

Aktuelt nu

Hundslund    - en landsby i Østjylland

                                                          - et godt sted at bo og leve

BORGERMØDE MANDAG D. 20. MAJ KL. 17
OM FREMTIDEN FOR DEN TIDLIGERE HUNDSLUND KRO!
Kom og se kroen indefra, hør om idéerne til fremtiden og selv byde ind med idéer!


Borgermødet starter kl. 17, hvor man kan gå gennem hoveddøren på Landevejen og ned i den tidligere teatersal. På mødet vil lokalrådet introducere til hvorfor projektet er kommet til byen, og hvilke muligheder de ser i det, og så vil projektleder Esben Frost fortælle om baggrunden for projektet, idéerne indtil nu og hvad der kan ske med bygningen i fremtiden.

Borgermødet er en del af forsøgsprojektet, hvor Odder Kommune har købt kroen, der ligger centralt i Hundslund. Kroen har været forladt i en årrække og projektet er en oplagt mulighed for at ændre på bygningens fremtoning og funktion. I de I de kommende måneder skal områdets borgere, foreninger og Odder Kommune sammen finde frem til hvilken funktion bygningen skal have i fremtiden.


VI VIL MEGET GERNE HØRE DIN MENING OM FREMTIDEN!

På mødet vil der være rig mulighed for at diskutere og aflevere jeres idéer til hvad der mangler i Hundslund og omegn, og hvad I mener der skal ske med bygningen. Mød derfor op for at høre mere, og tag del i diskussionen!

Borgermødet afsluttes med en let aftensmad i form af suppe fra Supperiet - så tag hele familien med!
Man kan deltage i borgermødet både med og uden spisning. Hvis I gerne vil spise med, skal I bestille mad ved at sende en mail til Esben Frost med antal personer på mailen esben@bo-frost.dk, så vi ved hvor meget mad vi skal have parat.

Vi ses mandag d. 20. maj på kl. 17 på kroen, så ser vi på fremtiden sammen!
For yderligere oplysninger kontakt projektleder Esben Frost på 22 52 71 15 eller esben@bo-frost.dk.